Go to Top

TERÀPIA FLORAL DE BACH ACREDITADA AL CENTRE D’ASSESSORAMENT

Benvolgudes/ts, una bona notícia al Centre d’Assessorament.

Les persones que ens coneixeu, sabeu que entre diferents eines per tenir cura de vosaltres i les vostres famílies, sempre ha estat present la Teràpia Floral de Bach, mitjançant la qual us hem acompanyat en diferents moments i situacions vitals de salut i malaltia.

El Dr. Edward Bach, va considerar el seu sistema floral des d’una perspectiva “Heal Thyself”, cura’t tu mateix. Per això, sempre que hem estat en consulta amb vosaltres, hem compartit el significat de les flors i hem consensuat la fórmula més adient d’acord i per a cada cas.

Ara fem un pas més, oferir-vos poder cursar amb nosaltres el Nivell 1 i Nivell 2 de la Teràpia Floral de Bach de forma acreditada pel Bach Centre d’Anglaterra, amb la finalitat de que pugueu conèixer encara millor les flors i com ens poden ajudar. I de que adquiriu major autonomia si voleu utilitzar-les per l’autocura i amb la vostra família.

Començarem un primer Nivell 1, acreditat, el proper 16 de març, en horari de 15 a 17h. De caràcter semipresencial en funció de la situació sanitària del moment i del que acordem amb el grup participant.

Si hi estàs interessada/t, no dubtis a contactar amb nosaltres a través de la web del Centre d’Assessorament.

També ens pots veure a la publicitat oficial del Bach Centre

T’hi apuntes? 

 

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *