Go to Top

N’Ousmane, el pagès, i en Nyam

En aquest llibre descobrirem en Nyam, el protagonista juntament amb n’Ousmane. Junts viuran una sèrie d’aventures que tenen inici en aquest bonic conte il·lustrat destinat a nens i nenes a partir de cinc anys, i també als adults a qui els agraden els contes i les il·lustracions que els il·luminen.

És “Més que un conte”, el seu propòsit és resultar una bona eina educativa. Per treballar en família, a les escoles i en
diferents àmbits sanitaris. Pot resultar un instrument adient per a infermeres pediàtriques, escolars, de salut mental, familiar i comunitària, naturistes, per a psicòlegs,…….

Al final del conte podreu trobar una senzilla guia didàctica que permet dialogar i explorar les emocions, qualitats i valors, aliments i vegetals de l’hort, migracions i llegendes. Serà de gran utilitat per recolzar l’educació per la Salut.

Aquesta història ha esdevingut també un projecte solidari. Gràcies a la col·laboració de diferents persones que han cedit de manera altruista la seva obra. I també a les aportacions desinteressades de diferents empreses i de la pròpia autora. Tot el procés econòmic d’aquesta edició en francès, s’ha portat a terme a Madagascar, sent l’editorial Éditions Jeunes Malgaches. Les vendes d’aquests contes en francès editats allà, seran dedicades íntegrament al centre d’acolliment de nenes i nens Akany Avoko Ambohidratrimo, a Antananarivo, Madagascar.

Autora i il·lustradora estan molt satisfetes d’haver aconseguit aquest projecte i molt agraïdes a totes les persones sense les quals no hagués estat possible.

A més a més, n’Ousmane i en Nyam, volten per la ciutat de Barcelona de la mà de la seva autora Montserrat Bayego i Salvador i la il·lustradora Ana Pulido Castro, que presenten aquesta historia en diversos esdeveniments públics per a nens i adults.

Alguns d’aquestes presentacions han estat: a la Fira Món Llibre, al CCCB; a la biblioteca Can Fabra IgnasI Iglèsies, a Sant Andreu del Palomar i a La casa del Llibre de Rambla Catalunya i Terrassa.

Segueix les aventures de n’Ousmane, en Nyam i estigueu informats dels propers esdeveniments a la seva pàgina de facebook N’Ousmane, el pagès, i en Nyam.