Go to Top

Qui som?

El Centre d’Assessorament, és un centre que des de l’any 1991 ofereix els seus serveis al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Té com a finalitat vetllar per la salut de les persones i la família donant una atenció integral: física, psicològica i emocional.

Al Centre d’Assessorament us rebran la Montserrat i la Neus. Des de la perspectiva professional de la Infermeria Naturista i les Teràpies Naturals i Complementàries i la Psicologia.

La idea de crear un Centre d’Assessorament va sorgir quan la Neus i la Montserrat es van conèixer en el temps de criança dels seus propis filles i fills. Trobaven a faltar diferents serveis en l’àmbit de la sanitat, així com diferents espais en l’àmbit social; on trobar ajut i respostes als neguits i dubtes propis de l’exercici de la maternitat/paternitat.

Així va néixer la iniciativa que va prendre forma com a Centre d’Assessorament, sumant tot el seu coneixement i experiència professionals per oferir-los a la comunitat. I donant assistència a les persones en qualsevol etapa vital i circumstància de salut.

Sigueu tots i totes benvinguts/des!!!