Go to Top

Pintem MANDALES?

Benvolgudes/ts amigues/cs del Centre d’Assessorament, l’any 2013 s’acaba i cal organitzar una activitat adient al mes de desembre dins del cicle habitual.

És un mes que resulta curt i molt ocupat. És el mes de les festes nadalenques. Moments de gaudi i retrobaments, de vegades també alguna tristesa pel record de qui ja no hi és. Per les criatures vacances i molta il·lusió. Cada família un Nadal diferent i especial.

Així que hem pensat una activitat de només una sessió i que sigui lúdica, encara que seriosa i saludable. El “Desembre Saludable” consistirà en una trobada per pintar MANDALES (clicka i coneix què son i perquè resulta saludable pintar-ne).

I com serà aquesta trobada?

  • El dimarts 10 de desembre (acabarem de determinar hora exacta amb les persones que s’apuntin, més o menys a partir de les 18 o 19h)
  • La durada serà de 2h més o menys.
  • Us podeu apuntar amb la parella, el fill, la filla, etcs………tothom serà benvinguda/t.
  • Caldrà que cadascú porti els seus colors “personals”: brillants, mats, pastel, llampants, retoladors, llapis, com més us agradi. Sí que és recomanable que la punta sigui prou fina per poder pintar bé els detalls.
  • Els mandales seran de motius nadalencs i els posarem nosaltres. Tothom en tindrà uns quants per poder triar i després portar-los a casa per seguir gaudint i fent salut.

El preu per persona és de 10 euros. (2 persones de la mateixa família 18 euros, 3 persones 24 euros, a partir de 4 persones, sempre de la mateixa família, 7 euros per persona).

Si esteu interessades/ts en aquesta activitat només cal que ens ho feu saber via facebook, whatsapp, o als telèfons següents:

Del Centre d’Assessorament 93 3465713 (amb contestador) o bé contactant amb la Montserrat al 680629198

Veniu i feu SALUT pintant MANDALES en companyia!!!


, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *