Go to Top

Som aquí, hem estat, i us seguim acompanyant a fer SALUT!

Benvolgudes/ts amigues/cs del Centre d’Assessorament,

i també qui encara no ens coneix

 

Durant temps ens hem comunicat amb vosaltres més via Facebook ( @centredassessorament ), Twitter (@CAssessorament ) i per altres mitjans. Ara ens agradaria retornar al blog de forma pausada i senzilla, com ens agrada a nosaltres.

Son temps estranys, diferents, sobretot molt diferents per a cada persona. Aquests temps de Covid-19, no han afectat de la mateixa manera a tothom.

A algunes persones els ha trastornat la salut, a d’altres, les relacions personals, algunes han patit pèrdues de maneres molt difícils d’elaborar. Hi ha qui ha perdut la feina, d’altres pateixen d’un ERTO incert, en canvi, hi ha qui ha trobat escletxes de noves possibilitats de negoci. I, qui sí s’ha hagut de superar molt han estat totes aquelles persones imprescindibles perquè res no s’aturés i, molt en especial, les persones que han tingut cura de nosaltres, les/els professionals de la salut.

Des del Centre d’Assessorament , no vàrem prendre l’opció d’omplir les xarxes de notícies i, encara menys d’opinions, referents a el que s’ha definit arreu com a pandèmia. Sabíem que tothom n’aniria ple. Sabeu, que qui ho ha necessitat ha contactat amb nosaltres i ha pogut resoldre dubtes sobre la seva salut i de la seva família, o bé sobre mesures a prendre o per aclarir tot allò que corria per xarxes diverses, que ha estat molt, divers, i sovint confós. Durant el confinament us hem acompanyat quan ho heu sol·licitat.

Ara escrivim de nou tot desitjant que vosaltres, família, amistats i gent propera, estigueu el millor possible dins les circumstàncies. També desitgem que les vostres feines segueixin saludables.

Ja sabeu que som aquí per acompanyar-vos a fer salut i tenir cura de vosaltres i dels vostres infants i adolescents. Des del 4 de maig, quan així ho va disposar el Govern, hem tornat a rebre les vostres visites presencials amb les mesures adients de protecció i prevenció.

Durant el confinament, els serveis del Centre que era possible realitzar-los de forma virtual han tingut continuïtat, la majoria de forma altruista com us mereixíeu en una situació tant complexa.

Ara a rel de l’experiència satisfactòria, hem considerat que la modalitat virtual d’atenció formarà part, a partir d’ara, de la nostra cartera de serveis sempre que sigui possible i així ho desitgeu. Una consulta de teràpia floral, una sessió amb la psicòloga, uns consells de salut i prevenció amb la infermera, qualsevol dubte referent a la salut dels vostres infants amb la infermera pediàtrica, o si sou gestants amb la llevadora, fins i tot una formació sobre diferents continguts i alguns consells quan cal atenció de fisioterapia.

Esperem retrobar-nos ben aviat de forma presencial o virtual, per seguir treballant juntes/nts per fer salut individual i comunitària. I ens agradaria molt que ens recomaneu a qui considereu que pot estar interessada/t en els nostres serveis.

Si voleu podeu contactar amb nosaltres via mail. O bé també trobareu els nostres mòbils a la banda baixa de la web.

Cuidem-nos, cuideu-vos, cuidem-nos mútuament!

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *