Go to Top

TERÀPIA FLORAL DE BACH 2022 Formació i Consulta

Benvolgudes/ts, van passar les festes, va acabar el 2021 i ara finalitza Gener del nou any 2022.

Apreciadas/os, pasaron las fiestas. acabó el 2021 i ahora finaliza Enero del nuevo año 2022.

Enguany serà un any molt FLORAL. L’iniciem amb moltes ganes de compartir amb vosaltres les flors de Bach, mitjançant la formació del Nivell 1 i el Nivell 2, preparant-nos per poder arribar al Nivell 3, preparant noves formacions monogràfiques per ampliar coneixements i practicar, i sempre a disposició per qualsevol consulta de Teràpia Floral de Bach i també per acompanyar-vos professionalment com a terapeutes florals.

Este año será un año muy FLORAL. Lo iniciamos con muchas ganas de compartir con vosotras/os las flores de Bach, mediante la formación del Nivel 1 y el Nivel 2, preparándonos para poder llegar al Nivel 3, preparando nuevas formaciones monográficas para ampliar conocimientos y practicar, y siempre a disposición para cualquier consulta de Terapia Floral de Bach y también para acompañaros profesionalmente como terapeutas florales.

Molt aviat anunciarem a la web oficial del Bach Centre nous cursos de Teràpia Floral de Bach de Nivell 1 i Nivell 2 en català i també en castellà. Mentrestant, si hi estàs interessada/t, no dubtis a contactar ja amb nosaltres via contacte mail a la web del Centre d’Assessorament, o bé via whatsapp al 680629198.

Muy pronto anunciaremos en la web oficial del Bach Centre nuevos cursos de Terapia Floral de Bach de Nivel 1 i Nivel 2, en castellano y también en catalán. Mientras, si estás interesada/do, no dudes a contactar ya con nosotras vía contacto mail en la web del Centre d’Assessorament, o bien vía whatsapp al 680629198.

T’esperem amb il·lusió al Centre d’Assessorament per compartir les FLORS DE BACH amb tu!

Te esperamos con ilusión en el Centre d’Assessorament para compartir las FLORES DE BACH contigo!

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *