Go to Top

“Novembres i Desembres Saludables”

Al Centre d’Assessorament volem seguir oferint petites solucions saludables més a l’abast de tothom i al llarg de tot l’any. Així hem arribat als darrers dos mesos de l’any i les nostres propostes son les següents:

Per un “Novembre Saludable” proposem:

  • Que sigui el mes de la Reflexoteràpia. Els tractaments reflexes tindran un 20% de descompte sobre el preu habitual durant el mes de novembre. Aprofita els beneficis d’aquesta teràpia i fes-ne una experiència saludable.
  • I en farem el comiat oferint una trobada per conèixer les zones reflexes de les mans per fer autoteràpia el dilluns 24 de novembre a les 19:15h. (Preu d’aquesta sessió 7 Euros).

Durant el “Desembre Saludable” proposem:

  • Com que s’acosten les festes, moments molt emocionals, familiars, no sempre a gust de tothom, final de trimestre, d’any, temps de propòsits, etcs. Oferirem les visites per Teràpia Floral de Bach amb el 20% de descompte sobre el preu habitual.
  • I per tancar la temàtica, el dilluns 22 de desembre a les 19:15h ens trobarem per parlar del setè grup del sistema floral del Dr. Bach, aquell que més té a veure amb les relacions humanes. (Preu d’aquesta sessió 7 Euros).
  • I com que el desembre és temps d’intercanviar obsequis i fer també carta als Reis, al Pare Nadal i cagar el tió, us recordem que podem preparar “Vals Regal” per oferir tractaments saludables a familiars, amics/gues o per autoregalar-se.

No deixeu passar aquestes oportunitats. Segur que alguna us serà útil i us vindrà de gust.

Us esperem al Centre d’Assessorament. Per més informació i inscripcions:

Montserrat 680629198 i montserrat@centreassessorament.cat

Telèfon del Centre 933465713

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *