Go to Top

Nova activitat al setembre

Amics i amigues del Centre d’Assessorament, donada la bona acollida dels “Juliols Saludables”, estem pensant en la creació dels:

“Setembres del bon retorn”

El Setembre acostuma a ser, per la majoria, el retorn després d’unes vacances en que tot canvia, tot es relaxa, tot es desorganitza per bé, gaudim i ens preocupem menys, no cal mirar tant el rellotge, s’acostuma a viure amb més llibertat en tots els aspectes. Per això, la tornada, pot resultar difícil a grans i petits, tornar als horaris rígids, a les obligacions, a fer coses que si poguéssim no faríem,….tot plegat altera l’estat d’ànim de moltes persones i també dins la família.

Però el Setembre també té molt bons significats: nous propòsits, possibilitat de començar diferent algunes coses, de fer canvis, de millorar, els/les  fills/es comencen un curs més i es fan més grans, i molts/es de nosaltres decidim cuidar-nos més per passar un millor hivern.

Així, sempre amb la base de l’auto-cura i fent exercici saludable, al setembre podríem acostar les bases de la reflexoteràpia per poder-la conèixer i utilitzar en família. Us agrada la idea??? tots els comentaris seran molt benvinguts i ens ajudaran a fer el millor disseny per aquesta nova activitat.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *