Go to Top

Espai “GRANS” al Centre d’Assessorament, per a grans persones.

Amigues i amics del Centre d’Assessorament, com any rera any, el proper octubre començarà l’espai “GRANS”, per les grans persones que volen seguir fent exercici saludable i aprendre a tenir cura de sí mateixes.

Un espai saludable on compartir coneixement i experiència per mantenir-se en SALUT:

  • On podreu fer exercici integral, sempre adaptat a la situació osteo-muscular de cadscuna/ú. Ens estirarem, flexibilitzarem i enfortirem.
  • On no només ens mourem, també farem consciència de la pròpia respiració i postura corporal per millorar limitacions articulars i disminuir dolors i diferents molèsties.
  • Com que el grup sempre es petit, l’atenció serà molt individualitzada, personal, podent adaptar el treball físic segons convingui per la situació de salut de cada dona o home.
  • On també podrem parlar sobre qualsevol tema de salut que preocupi i que sigui important per poder viure millor.
  • Al Centre d’Assessorament considerem de gran importància promoure la capacitat d’auto-cura de les persones. Per això una informació acurada i uns bons consells de salut sempre son presents en les activitats que s’hi desenvolupen.

Enguany comencem el dimarts 8 d’octubre a les 9:30h. Mentrestant, que corri la veu: segur que teniu: avis, àvies, oncles, tietes, veïnes, veïns, conegudes, coneguts,…….que volen fer salut. Si us hi apunteu en parella hi ha un preu molt especial.

Animeu-vos a venir!!! farà molt servei a la vostra SALUT a tots nivells.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *