Go to Top

El Centre d’Assessorament us recomana “ENTRE ROURES”

Avui, des del Centre d’Assessorament, us volem recomanar un establiment molt especial. On podeu anar a passar uns dies en plena natura. Gaudir sense barreres i amb tots els ajuts que us puguin caldre quan vosaltres o algun familiar té alguna necessitat específica.

I, el més important, de la ma d’una infermera. Ella mateixa ens explica què és “ENTRE ROURES” i què us pot oferir.

Entre Roures és un habitatge d’ús turístic envoltat de bosc, on es prioritza  l’accessibilitat, l’adaptabilitat i l’autonomia per sobre de tot. La casa es troba a Moià, a la comarca del Bages.

Aquest projecte neix de la mà d’una infermera especialista en geriatria que ha vist la necessitat de crear nous espais turístics adreçats a persones amb alguna dificultat, ja sigui en la mobilitat, en la manipulació o simplement que necessitin alguna cura.

Les ganes d’apropar aquest col·lectiu a la natura ha fet desenvolupar aquest projecte on s’ha prioritzat l’autonomia de les persones per sobre de tot.

Per aquesta raó, la casa es pot equipar amb ajudes tècniques (grua, cadira de dutxa, llits elèctrics, matalàs antiescares, utensilis especials per gent amb dificultats en la manipulació,etc…) 

i també s’ofereixen serveis d’infermeria. Tot això, només en el cas de necessitar-ho.

Hem estat valorant les diversitats funcionals que poden tenir les persones i ens hem intentat adaptar al màxim de situacions possibles.

Assessorats també per  persones amb  necessitats especials, hem anat creant aquest projecte amb les ganes d’arribar a tothom.

Al mateix temps, ens hem posat en contacte amb PREDIF (“Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física”) per tenir una valoració externa. En l’informe fet per a PREDIF es pot consultar totes les dades d’interès sobre la casa (mides de les portes, alçada de les aixetes i wc, tipus de poms i manetes, si hi ha rampes o no, etc). 

 

Aquest informe el podeu trobar a la web en l’apartat “Casa accessible”, on també hi trobareu dos vídeos que mostren la vivència a la casa de persones amb mobilitat reduïda.

L’objectiu és oferir un espai on les persones es trobin com a casa.

Per a més informació, l’adreça de la web és www.entreroures.cat

 

 

 

 

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *