Go to Top

Comença un nou curs al Centre d’Assessorament

Sí, comença un nou curs!!! ho considerem així perquè anem com les famílies, marcant la pauta les vacances escolars.

Al Centre d’Assessorament, durant l’estiu, no hem tancat del tot, ens hem vist amb algunes/ns de vosaltres. Però la majoria heu fet l’estiu.

Si heu fet vacances, desitgem hagin estat les millors. Si no, aviat les podreu gaudir.

Dilluns vinent recomencen les activitats de grup: l’Exercici Saludable els dilluns i el grup Grans els dimarts. Queden places lliures per si algú s’hi vol afegir.

Us esperem també per seguir converses que vàrem deixar al juliol, per repassar pautes saludables, per instaurar mesures de prevenció per l’hivern que s’acosta, per buscar unes flors de Bach que facilitin la tornada a les activitats habituals, per rebre algun tractament manual, per parlar de l’alimentació saludable, de com es desenvolupen els vostres infants i adolescents,…….us esperem per tot el que us calgui i us puguem fer servei.

I us esperem ja amb la nova font d’aigua fresca i les infusions per si en voleu mentre espereu o durant la visita.

I alguna senzilla sorpresa més.

Com veieu, volem que la celebració del 25è Aniversari del Centre d’Assessorament es perllongui al llarg del curs 2016-17. Ens ajudareu amb els vostres suggeriments?

Ah! i us volem demanar alguna cosa: qui tingui activitat al facebook i ho consideri oportú, que escrigui alguna cosa a la pàgina. un m’agrada, un comentari, una puntuació dels nostres serveis, una recomanació, compartir els posts, donar-nos a conèixer a amigues/cs,…n’estarem molt agraïdes.

Feliç i saludable retorn a les vostres activitats!!!

 

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *