Go to Top

Al Desembre: fred, regals i SALUT!

Ja som al Desembre, un mes especial amb fred i moltes festes.  Resultat d'imatges de floc de neu

Per alguns/nes, sobretot els infants, amb petites vacances per poder reposar i jugar i, sobretot, estar amb la família.

Un mes en que recordem amigues/cs amb qui fa temps no ens veiem i potser quedem i ens posem al dia de tot plegat. Un mes ple de dinars i sopars que en diem de “Nadal”. Un mes que dóna fi a l’any en curs i repassem i reflexionem tot el que ha succeït i tot el que hem protagonitzat.

Després, comença el nou any i arriben els Reis que porten alguns regals, però també ganes de pensar nous projectes i il·lusió per construir el nou període. I, amb més o menys empenta, reprenem el cicle.

Aquests moments de l’any en que sembla que tot s’atura però i alhora tothom fa mil coses, son períodes molt importants per les persones, en general. Serveixen per reordenar relacions, calaixos i idees. I recomençar tot el que calgui.

Sovint ens agrada oferir regals a qui més estimem o a qui volem agrair alguna cosa. De vegades demanem al Tió, al Pare Nadal i/o als Reis que se n’ocupin. Al Centre d’Assessorament som amigues de tots 5, hi estem en contacte quan arriben aquestes dates i els ajudem a portar “Regals de Salut” per a les persones.Resultat d'imatges de regals de nadal

No dubteu a contactar amb nosaltres si voleu que algú rebi algun d’aquests “Regals de Salut” de part vostra.

Enguany, no només us podem oferir aquests “Regals de Salut” per rebre diferents tipus de servei al Centre d’Assessorament, també teniu a la vostra disposició el conte de la Montserrat, “N’Ousmane, el pagès, i en Nyam” per si voleu que algun nen o nena i la seva família el puguin gaudir.

Restem a la vostra disposició per facilitar-vos qualsevol encàrrec per aquestes festes. No dubteu a contactar amb nosaltres al Centre d’Assessorament al 933465713, o bé directament amb la Montserrat 680629198. Moltes gràcies!

Bones festes, tancament i inici d’any i que els nous temps us siguin propicis.

, , , , , , , ,

One Response to "Al Desembre: fred, regals i SALUT!"

  • CENTRE D’ASSESSORAMENT
    3 gener, 2018 - 12:22 pm Reply

    Gràcies a tothom qui ha demanat al tió i al Pare Nadal regals de Salut del Centre d’Assessorament. Encara podeu fer alguns encàrrecs als Reis que ja arriben ben aviat. Bon Any 2018!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *