Go to Top

Promoció especial cursos 2019

Promoció especial dels cursos de Dibuix i Exercici Saludable  al Centre d’Assessorament !

El 2019 ja és aquí! Al Centre d’Assessorament us desitgem felicitat i salut. Per aquest motiu us volem ajudar amb els propòsits de cap d’any amb un pack especial per a aconseguir mantenir l’equilibri entre cos i ànima:

Curs de dibuix + Curs d’exercici saludable per nomès 70 € al mes! (Oferta vàlida fins a final de curs, al juny de 2019).

Curs d’exercici Saludable

Al Centre d’Assessorament només entenem com a saludable aquell exercici que es porta a terme amb coneixement i consciència del treball que s’està portant a terme. És exercici “viscut”, “sentit”, que informa al cos de la millor manera de moure’s, de col·locar-se en l’espai, d’enfortir-se, de funcionar…i no és només físic, doncs atenem també al cos electromagnètic que l’acompanya. Poques repeticions dels moviments, exercicis molt globals, estiraments suaus,…en definitiva un exercici per fer salut. I sempre, adaptat a cada edat i condició de cada persona treballant en grups molt reduïts.

T’imagines si ajuntes aquesta activitat saludable al curs de dibuix? Quanta SALUT a tots nivells. Imparteix Montserrat Bayego i Salvador, Infermera i Fisioterapeuta del Centre d’Assessorament.

 

 

Curs de dibuix

Sempre respectant la imaginació i els trets característics de la personalitat de cadascú i l’edat dels assistents – que és molt important a l’hora d’establir uns ritmes de treball i expectatives d’aprenentatge-, aprenem d’una manera espontània i divertida amb classes especials que la docent, Ana Pulido Castro, il·lustradora i muralista, desenvolupa al voltant del curs a mida que va observant i pensant en la millor manera d’enssenyar al grup.

L’objectiu és que els alumnes trobin un espai per a respirar, que sigui el seu moment setmanal tot posant-se en contacte amb ells mateixos i fent un retrobament amb l’art. Sortireu de classe contents i havent après cada dia alguna cosa nova!

Quan? Podeu triar entre dimarts al matí de 11 a 14h o bé, dissabtes al matí de 10:30 a 13:30h.

On? Al Centre d’Assessorament Sant Andreu, Rambla Onze de Setembre 76 – 78, entresòl 3a. 08030 Barcelona.

 Aprofita aquesta promoció, fes la teva inscripció tot trucant

al 93 346 57 13 i prova els nostres cursos de Dibuix i d’Exercici Saludable!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *