Al Centre d’Assessorament tota atenció de Fisioteràpia és manual i experiencial. Mai utilitzem aparells, només alguna eina funcional. És una atenció totalment individualitzada (excepte el treball en grup), canviant en cada tractament per poder aportar l’ajut terapèutic que li cal a cada persona en cada moment i en qualsevol edat i circumstància de salut. Sempre educant per fer una bona prevenció i fomentant l’auto-cura.

Exercici Saludable

Reeducació i higiene postural: Qualsevol activitat que es fa sigui de feina o de lleure pot produir molèsties si no es té en compte com s’utilitza el cos en fer-la. Us podem mostrar com utilitzar el cos de la forma més saludable possible en qualsevol acció. Una bona higiene postural és important des de la infància.

Grups de treball físic i energètic: Al Centre d’Assessorament només entenem com a saludable aquell exercici que es porta a terme amb coneixement i consciència del treball que s’està portant a terme. És exercici “viscut”, “sentit”, que informa al cos de la millor manera de moure’s, de col·locar-se en l’espai, d’enfortir-se, de funcionar...i no és només físic, doncs atenem també al cos electromagnètic que l’acompanya. Poques repeticions dels moviments, exercicis molt globals, estiraments suaus,...en definitiva un exercici per fer salut.


Tractaments de Fisioteràpia i Rehabilitació

Massatges preventius i/o curatius: Considerem que el tractament és també aprenentatge. Sentir les mans que donen tractament és també aprendre a sentir el propi cos. Sentint-lo s’és més capaç d’utilitzar-lo correctament, es produeixen menys contractures, menys tendinitis,...no espereu a patir un dolor important, o tenir una lesió per venir a gaudir d’una atenció personalitzada.

Rehabilitació manual i funcional: Si has sofert una lesió múscul-esquelètica, una intervenció quirúrgica, un traumatisme important, una inflamació d’ordre reumàtic i/o artròsic, qualsevol situació que ha requerit immobilització o no i que ha deixat dolor i/o una incorrecta funció d’una part del cos o de la globalitat,... et pots beneficiar d’un bon tractament de Fisioteràpia. El cos humà té memòria i va acumulant. És important atendre bé qualsevol incidència que podria reaparèixer en un futur si no se li ha donat una atenció acurada.


Fisioteràpia naturista aplicant teràpies naturals i complementàries

Reflexoteràpia Podal: Tractament de les zones reflexes dels peus per mobilitzar la força curativa que posseeix cada organisme harmonitzant les seves funcions. Més informació.

També et podem mostrar com tractar les zones reflexes de les pròpies mans com a útil eina d’auto-cura, la reflexoteràpia manual.

Tacte Terapèutic: Aquest tipus de teràpia aborda el cos energètic de la persona per reequilibrar-lo. Canalitza correctament el fluxe de l’energia obrint zones de bloqueig que provoquen disfuncions orgàniques. Pot oferir-se com a tractament específic o acompanyant altres tècniques. La seva aplicació pot recordar el Reiki que actualment ja s’està oferint en alguns hospitals.


Massatge i Estimulació Infantil

Estimulació Infantil

Al Centre d’Assessorament sempre hem donat una atenció especial a les criatures i a les seves famílies. Considerem que el desenvolupament dels infants és molt important. Acompanyar-lo adequadament promou la seva salut i és la millor prevenció. Us oferim sessions d’estimulació infantil a través del joc, perquè els vostres infants no se saltin cap etapa: el volteig, la reptació, el gateig,... És una bona oportunitat per interaccionar amb la criatura, conèixer-la millor i contribuir a un creixement integral saludable. També podeu aprendre la tècnica del Massatge Infantil amb nosaltres.


Fotos ©Ramón Cugat

amunt
Twittear
Rambla Onze de Setembre 76-78, ent. 3a. 08030 Barcelona - T/F 93 346 57 13 - Nota legal - ©2014 by www.ceeseese.com - Administració