Go to Top

Cursos de Dibuix i Art

 

Al Centre d’Assessorament de Sant Andreu estem d’estrena! Aquest octubre 2018 inaugurem els cursos de Dibuix i Art amb l’artista plàstica, il·lustradora i muralista Ana Pulido Castro!

Aprèn, comparteix i gaudeix d’unes classes dinàmiques, poc convencionals i genuïnes en ple centre del barri de Sant Andreu!

 

La docent

“Hola! Em dic Ana Pulido Castro, sòc artista plàstica, titulada en il·lustració i muralisme.

Faig exposicions amb la meva obra, projectes col·lectius i internacionals; il·lustració per a contes infantils; treballo com a dissenyadora gràfica per a petits negocis i autònoms. A més a més, fa un parell d’anys vaig iniciar el meu camí pel món del muralisme.

Com ja podreu haver esbrinat, sóc la il·lustradora del conte “N’Ousmane el pagès i en Nyam”, escrit per la Montserrat Bayego i Salvador!

Fruit d’aquesta relació escriptora – il·lustradora, vàrem decidir inaugurar les classes de dibuix i art per adults i nens al Centre d’Assessorament de Sant Andreu.

Fa vuit anys que dono classes de dibuix i il·lustració per a gent gran i també de manera particular. Les activitats que realitzo en aquestes classes s’extenen per tots els camps del dibuix. Des del dibuix anatòmic – ja sigui amb model o amb cànon- fins a l’aplicaciò d’altres tècniques com el gravat, l’aquarel·la, el collage o l’sketching… barrejat amb petits projectes d’il·lustració per a poder posar en pràctica tot el que anem aprenent!”

Mai hi ha una classe igual!

Sempre respectant la imaginació i els trets característics de la personalitat de cadascú i l’edat dels assistents – que és molt important a l’hora d’establir uns ritmes de treball i expectatives d’aprenentatge- aprenem d’una manera espontània i divertida amb classes especials que desenvolupo al voltant del curs a mida que vaig observant i pensant en
la millor manera d’enssenyar al grup amb qui treballo.

L’objectiu és que els alumnes trobin un espai per a respirar, que sigui el seu moment setmanal tot posant-se en contacte amb ells mateixos i fent un retrobament amb l’art. Sortireu de classe contents i havent après cada dia alguna cosa nova!

Algun dubte respecte als cursos? Truca al 645 83 95 72 o escriu al mail anapulidocastro@gmail.com

On?

A la Rambla Onze de Setembre 76-78, entresòl 3a
(Barcelona 08030)

Cursos i inscripcions

  • CURS DE DIBUIX PER ADULTS

  • CURS DE COLLAGE

  • CURS DE DIBUIX I ART PER A NENS

Què farem?

En un ambient acollidor, amigable i a través dels exercicis en grup fomentarem i aprendrem a dominar els fonaments bàsics del dibuix com la perspectiva, l’encaix, el volum, l’anatomia o la compossició.
Cadascú de nosaltres som un filtre de la realitat que ens envolta. Per aquest motiu em d’aprendre a observar – com a individu conscient- i a plasmar – com a individu físic-.
Sense perdre el nostre segell personal, que és la nostra aportació com a filtres, desenvoluparem les nostres capacitats per entendre el que estem observant. Mitjançant tècniques tant clàssiques com modernes, guanyarem agilitat visual i gestual per a millorar la nostra traça per plasmar al paper.
Farem exercicis de: perspectiva lineal, bodegó, encaix i constructivisme, model, introducció al color, dibuix a plein air… i molts més!

Els materials

Gaudirem de materials bàsics compartits a classe, d’altres més específics corren a càrrec de l’alumne. Aquests darrers els comentarem a classe per a poder entendre el seu ús i que podeu escollir quin és el més adïent per a vosaltres.

Horaris i classes

El curs es divideix en 2 grups (tots dos aptes per a tots els nivells):

El grup dels dimarts: Dimarts als matins d’ 11 a 14h. Máxim 12 alumnes.
Data de finalització: 11/06/2019. Preu Mensual del curs: 50€

El grup dels dijous: Dijous als matins de 10,30 a 13,30h. Máxim 12 alumnes.
Data de finalització: 12/06/2019. Ja no queden places per al grup dels dijous.

El grup dels dissabtes: Dissabtes als matins de 10,30 a 13,30h. Máxim 12 alumnes.
Data de finalització: 15/06/2019. Preu mensual del curs: 50€

INSCRIPCIONS

Inscriu-te tot trucant al telèfon 645 83 95 72

o bé escriu al mail anapulidocastro@gmail.com

Què farem?

En un ambient acollidor, amigable i a través dels exercicis en grup fomentarem i aprendrem a expressar-nos artísticament a travès de la tècnica del collage!

El collage és una tècnica pictòrica consistent en la realització d’una obra en paper o canvas amb un o més objectes superposats o enganxats al suport. Es pot compondre per complet o solament en part de fotografies, fusta, pell, diaris, revistes, objectes d’ús quotidià… 
Aquesta tècnica fou treballada per Georges Bracque, Picasso, totalment adopotada pel moviment Dadà i molts més! 
Aprendrem sobre el collage tot combinant documentació històrica sobre autors i collage tot realitzant els nostres propis projectes inspirats en aquesta tècnica.

El collage pot ser un instrument molt útil per a deixar anar els nostres sentits i pensaments. Una manera diferent, alliberadora i relaxant d’ expressar-nos artísticament tot desenvolupant les nostres capacitats sense exigències.

Els materials

Gaudirem de materials bàsics compartits a classe, d’altres més específics corren a càrrec de l’alumne. Aquests darrers els comentarem a classe per a poder entendre el seu ús i que podeu escollir quin és el més adïent per a vosaltres.

+ Informació sobre el curs i inscripcions

Més informació sobre l’horari, quota i inscripcions tot trucant al telèfon 645 83 95 72
o bé escriu al mail anapulidocastro@gmail.com

 

 

 

 

Què farem?

En un ambient acollidor, amigable i a través dels exercicis en grup fomentarem i aprendrem a dominar els fonaments bàsics del dibuix com la perspectiva o el dibuix al natural amb exercicis divertits i estimulants per a nens de qualsevol edat i nivell.
També aprendrem a utilitzar diferents tècniques i registres dins de les arts plàstiques: il·lustració, collage, tinta, aquarel.la, gravat en linoleum… i molt més!
Sense perdre l’essència del nen/na,  desenvoluparan les seves capacitats per entendre el que estàn observant i a expressar-se artísticament.
Sortiràn de classe havent passat una bona estona i , a més a més, havent après.

Els materials

Gaudirem de materials bàsics compartits a classe. Els materials individuals de cada nen/a van inclossos al preu del curs.

Horari del curs

Divendres a la tarda de 17,30 a 19,30h. Máxim 8 alumnes.
El curs s’inicia el 18 de gener i finalitza el 13 de juny de 2019.
Preu total del curs: 250€

Vols inscriure al teu fill o filla al curs de dibuix i art?

Truca al 645 83 95 72

o bé escriu al mail anapulidocastro@gmail.com