Go to Top

Blog

Nous cursos Teràpia Floral de Bach acreditats

Si estàs pensant en poder accedir a formació acreditada pel Bach Centre d’Anglaterra en Teràpia Floral de Bach, el Centre d’Assessorament te l’ofereix.

En format virtual sincrònic. Amb materials diversos per assolir satisfactòriament el curs.

Adaptem horaris i dates al grup que sorgeix. S’accepten 1 a 7 alumnes per formació.

Propers cursos anunciats a la web del Bach Centre. Imparteix Montserrat Bayego S. Bach Practitioner.

Demana més informació sense compromís al contacte de la nostra web.

T’hi esperem!

Nivell 1 Teràpia Floral de Bach Intensiu Juliol

Benvolgudes/ts amigues/cs del Centre d’Assessorament.

Estàs pensant encara en fer alguna formació especial aquest proper Juliol? una formació diferent que et pot servir enormement per cuidar-te emocionalment?

O ja fa temps que vols aprendre sobre Teràpia Floral de Bach i mai trobes moment i encara tens algun espai abans de les vacances?

Ara és el teu moment. El dimecres 6 de Juliol iniciarem intensiu virtual de Nivell 1 de Teràpia Floral de Bach acreditat pel Bach Centre d’Anglaterra

Si hi estàs interessada/t, si et plau, contacta a través de la nostra web o bé fes whatsapp al 680629198.

T’hi esperem per compartir el coneixement dels remeis florals d’Edward Bach.

Teràpia Floral de Bach acreditada

Al Centre d’Assessorament, volem programar nous cursos de formació de Nivell 1 i 2 de Teràpia Floral de Bach, acreditats pel Bach Centre d’Anglaterra https://www.bachcentre.com/es/educacion/cursos-aprobados-en-todo-el-mundo/espana/

Seran organitzats durant els propers mesos de Juny i Juliol, amb dates i horaris que acordarem amb cada grup. En modalitat virtual, en català. Possibilitat presencial i/o idioma castellà si surt grup a demanda. També es pot organitzar per a un col·lectiu professional determinat.

És una formació dirigida a tothom qui vulgui conèixer les Flors de Bach per autocura i/o amb intenció de professionalitzar-se. Però també podem organitzar petites activitats per donar a conèixer les flors en àmbit familiar per al propi ús.

Seguim també implementant monogràfics:

  • El passat 4 de març, vàrem presentar “En Holly i els seus amics”, moltes gràcies per la vostra acollida!
  • El proper 13 de maig, us oferirem “La Dona Floral”. Encara us hi podeu inscriure.

Podeu contactar amb nosaltres sense cap compromís i us informarem. Via web o bé via whatsapp al 6806729198.

PROPERES ACTIVITATS TERÀPIA FLORAL DE BACH

Benvolgudes/ts amigues/cs del Centre d’Assessorament,

us volem presentar les properes activitats virtuals que volem portar a terme molt aviat:

  • El 13 de Maig, en horari de tarda, us proposem un monogràfic, “La DONA FLORAL”. Durant 4h, farem algunes reflexions, ens farem preguntes, recordarem, deduirem, descobrirem,…….de nosaltres mateixes. I ho farem a través dels 38 remeis que Edward Bach ens va llegar. No ho emmarcarem dins de cap teoria feminista, ni cap altra. Només des de la nostra experiència i realitat com a persones. (Aquesta activitat s’implementarà en Català).
  • Durant Juny-Juliol, obrirem nous Nivell 1 i Nivell 2 de Teràpia Floral de Bach, acreditats pel Bach Centre d’Anglaterra. (Activitat en Català).
  • Durante Junio-Julio, abriremos nuevos Nivel 1 y Nivel 2 de Terapia Floral de Bach, acreditados por el Bach Centre de Inglaterra. (Actividad en Castellano).

També us volem recordar que al Centre d’Assessorament us oferim consulta floral presencial o virtual en hores convingudes.

Si hi esteu interessades/ts, només cal que contacteu amb nosaltres via web o bé via whatsapp al 680629198.

Esperem veure’ns i compartir ben aviat!

Nova Activitat de Flors de BACH al Centre d’Assessorament

Novetats al Centre d’Assessorament!

NOVA ACTIVITAT amb flors de BACH!

A demanda vostra, i després de donar-hi algunes voltes a com ho podíem fer, iniciem aquesta nova activitat, paral·lela als cursos acreditats de Nivell 1 i Nivell 2 de Teràpia Floral de Bach.

El proper divendres 4 de Març, a les 16:30h i amb una durada de 3h, ens trobarem virtualment per el primer monogràfic :

“En HOLLY i els seus amics”. Parlarem de flors, no només d’en HOLLY, tot i que en serà el protagonista. Si t’engresca la idea i et ve de gust, contacta amb nosaltres a través del contacte de la web o bé via whatsapp al 680629198. T’informarem sense compromís i, si ho desitges, t’hi podràs inscriure.

Fem camí amb les Flors, fem SALUT!

TERÀPIA FLORAL DE BACH 2022 Formació i Consulta

Benvolgudes/ts, van passar les festes, va acabar el 2021 i ara finalitza Gener del nou any 2022.

Apreciadas/os, pasaron las fiestas. acabó el 2021 i ahora finaliza Enero del nuevo año 2022.

Enguany serà un any molt FLORAL. L’iniciem amb moltes ganes de compartir amb vosaltres les flors de Bach, mitjançant la formació del Nivell 1 i el Nivell 2, preparant-nos per poder arribar al Nivell 3, preparant noves formacions monogràfiques per ampliar coneixements i practicar, i sempre a disposició per qualsevol consulta de Teràpia Floral de Bach i també per acompanyar-vos professionalment com a terapeutes florals.

Este año será un año muy FLORAL. Lo iniciamos con muchas ganas de compartir con vosotras/os las flores de Bach, mediante la formación del Nivel 1 y el Nivel 2, preparándonos para poder llegar al Nivel 3, preparando nuevas formaciones monográficas para ampliar conocimientos y practicar, y siempre a disposición para cualquier consulta de Terapia Floral de Bach y también para acompañaros profesionalmente como terapeutas florales.

Molt aviat anunciarem a la web oficial del Bach Centre nous cursos de Teràpia Floral de Bach de Nivell 1 i Nivell 2 en català i també en castellà. Mentrestant, si hi estàs interessada/t, no dubtis a contactar ja amb nosaltres via contacte mail a la web del Centre d’Assessorament, o bé via whatsapp al 680629198.

Muy pronto anunciaremos en la web oficial del Bach Centre nuevos cursos de Terapia Floral de Bach de Nivel 1 i Nivel 2, en castellano y también en catalán. Mientras, si estás interesada/do, no dudes a contactar ya con nosotras vía contacto mail en la web del Centre d’Assessorament, o bien vía whatsapp al 680629198.

T’esperem amb il·lusió al Centre d’Assessorament per compartir les FLORS DE BACH amb tu!

Te esperamos con ilusión en el Centre d’Assessorament para compartir las FLORES DE BACH contigo!

FORMACIÓ/N BACH AL CENTRE D’ASSESSORAMENT

PROGRAMACIÓ FORMACIÓ TERÀPIA FLORAL DE BACH ACREDITADA PEL BACH CENTRE AL CENTRE D’ASSESSORAMENT

PROGRAMACIÓN FORMACIÓN TERAPIA FLORAL DE BACH ACREDITADA POR EL BACH CENTRE EN EL CENTRE D’ASSESSORAMENT

Benvolgudes/ts, la formació BACH al Centre d’Assessorament segueix amb molta empenta i il·lusió, gràcies a totes/ts vosaltres.

Actualment impartint un Nivell 1 i un Nivell 2 que finalitzaran el proper desembre.

Us anunciem el proper Nivell 1 amb llista ja en marxa per començar el dimarts 14 de desembre d’enguany. El podeu veure anunciat a la web oficial del Bach Centre.

Ens complau comunicar-vos que les llistes per a nous cursos sempre son obertes i ens procurem adaptar a les vostres necessitats horàries i de modalitat. Això vol dir que podeu sol·licitar: matí, tarda, diferents horaris, virtual en temps real preferentment de moment, però obert a la presencialitat més endavant, en català habitualment i, si surt grup, en castellà, més espaiats en el temps o més compactes per a qui no pugui dedicar-hi tants dies,……no ha d’haver res que us impedeixi la vostra formació en Flors de Bach.

Nos complace comunicaros que las listas para nuevos cursos siempre están abiertas y nos procuramos adaptar a  vuestras necesidades horarias y de modalidad. Esto quiere decir que podéis solicitar: mañana, tarde, diferentes horarios, virtual en tiempo real preferentemente de momento, pero abierto a la presencialidad más adelante, en catalan habitualmente y, si sale grupo en castellano, más espaciados en el tiempo o más compactos para quien no pueda dedicar tantos días,……no ha de haber nada que os impida vuestra formación en Flores de Bach.

De moment estem autoritzades a oferir Nivells 1 i 2. En preparació, curs sobre teràpia floral per als infants i adolescents (el curs també serà acreditat pel Bach Centre). I amb vistes a futur per arribar a poder oferir el Nivell 3 si ho arribem a aconseguir. Ja veieu, moltes ganes de flors!

I molta il·lusió de compartir-les amb vosaltres!

NIVELLS 1 i 2 TERÀPIA FLORAL DE BACH Acreditat pel Bach Centre

Benvolgudes/ts, fa pocs dies us anunciàvem nous cursos virtuals al Centre d’Assessorament.

Cursos acreditats pel Bach Centre d’Anglaterra, dirigits a tots els públics, a tothom qui vulgui conèixer les flors de Bach per al propi ús, la família, amigues…….i també per a qui es vulgui acabar professionalitzant en aquesta disciplina que tant pot contribuir al benestar emocional de les persones.

Us vàrem anunciar un Nivell 2 que començarà el proper 7 d’octubre. Encara queden places. Us hi podeu inscriure fins al 30 de setembre.

Ara volíem compartir que també, el proper 13 d’octubre, s’iniciarà un Nivell 1 per a qui vulgui endinsar-se en el jardí floral de Bach. Ja us hi podeu inscriure fins al 7 d’octubre.

Ambdós cursos els podeu trobar anunciats a la web oficial del Bach Centre d’Anglaterra.

Al Centre d’Assessorament, de forma presencial i també virtual, ens trobareu sempre per seguir-vos acompanyant a fer SALUT!

NIVELL 2 TERÀPIA FLORAL DE BACH Acreditat pel Bach Centre

Benvolgudes/ts

L’estiu es va acabant, infants han tornat a escola, tothom torna a les seves tasques…….

I, qui més qui menys, fent reflexions i propòsits de tot allò que voldrem preparar, canviar, millorar, superar, curar…….

De vegades té a veure amb la Salut, amb l’estil de vida, amb l’estudi, amb les relacions humanes, amb algun entrebanc vital…….

Al Centre d’Assessorament restem amatents per tot allò en que us puguem acompanyar a fer SALUT.

I també, com bé haureu anat veient, amb molta il·lusió i ganes de continuar amb la formació de Teràpia Floral de Bach acreditada pel Bach Centre d’Anglaterra.

Aquest proper octubre iniciarem un nou Nivell 2. Encara queda alguna plaça per si us hi voleu apuntar. 

Anem fent llista de Nivell 1 i Nivell 2 per anar posant nous cursos en marxa en grups reduïts. Algunes persones ens han demanat que en fem algun en llengua castellana, també fem llista per poder-les complaure quan sigui possible.

Recordeu també que la visita virtual és possible per les persones que ho preferiu excepte pels tractaments que necessiten presencialitat.

Per ampliar qualsevol informació i/o per qualsevol aclariment, no dubteu a contactar amb nosaltres a través del contacte de la nostra web

Moltes gràcies per seguir comptant amb el vostre Centre d’Assessorament. Juntes farem SALUT!

NOUS CURSOS ACREDITATS TERÀPIA FLORAL DE BACH A PARTIR D’OCTUBRE

Hola a tothom!

Volem compartir amb vosaltres la nostra gran satisfacció pels cursos acreditats de TERÀPIA FLORAL DE BACH Nivell 1 i Nivell 2 que hem pogut implementar al Centre d’Assessorament gràcies a les excel·lents alumnes que ens han volgut acompanyar enguany. MOLTES GRÀCIES A TOTES!

El proper octubre seguirem programant cursos de Nivell 1 i Nivell 2. Tenim llista de les persones que ja s’hi han interessat. Si t’hi vols afegir, ja ho pots fer des d’ara mateix contactant amb nosaltres via web al mail o bé via whatsapp al mòbil que facilitem.

No dubteu a demanar informació sense cap compromís.

Molt bon estiu amb SALUT i FLORS!

ESTIU, VACANCES, SALUT!

Benvolgudes/ts amigues/cs del Centre d’Assessorament, i també per a qui encara no ens coneixeu.

El Centre d’Assessorament també fa vacances però resta alerta per poder-vos atendre si us fa falta. NO tanquem del tot.

Per això, no dubteu a contactar amb nosaltres via web amb el mail o bé via whatsapp als mòbils que us proposem.

Millor si no ens necessiteu. Desitgem que passeu molt bon estiu fent tot allò que més us agradi i també reposant i cuidant-vos.

Quan torneu, si us ve de gust, ja sabeu que la prevenció és la millor opció. Estarem al Centre d’Assessorament per seguir-vos acompanyant a fer SALUT!

 

Formació Teràpia Floral acreditada pel Bach Centre al Centre d’Assessorament

I segueix la formació endegada enguany al Centre d’Assessorament sobre Teràpia Floral de Bach acreditada pel Bach Centre.

Estem molt contentes!. Assolit el Nivell 1, les alumnes en volen més. I nosaltres també estem il·lusionades de seguir fent camí.

Per això, arriba el moment d’iniciar el Nivell 2. Sense deixar d’impartir Nivells 1 per a qui vulgui introduir-se en el món floral de forma acreditada. Sigui per auto-cura i/o amb visió professionalitzadora. La formació és oberta a tothom.

Si tenies en ment i pendent aconseguir aquest Nivell 2. I et ve de gust cursar-lo aviat. I ja comptes amb el certificat oficial de Nivell 1.

T’oferim una oportunitat d’estiu, el proper juliol, de forma virtual. Potser encara no ets de vacances, potser ja ets fora però tindràs com connectar-te i et resultarà un moment agradable setmanal dins del teu repòs.

Si hi estàs interessada contacta amb nosaltres via web

O bé fes un whatsapp al 680629198.

T’hi esperem amb moltes ganes de seguir compartint les flors!

Curs aprovat. Veure web Bach Centre.

Nova oportunitat Curs Nivell 1 Teràpia Floral de Bach acreditat pel Bach Centre d’Anglaterra

Benvolgudes /ts, com bé deveu estar al corrent, fa poc temps anunciàvem l’inici de formació sobre Teràpia Floral de Bach al Centre d’Assessorament.

Un important pas per a nosaltres donat que els cursos que oferim de Nivell 1 i Nivell 2, estan acreditats pel Bach Centre d’Anglaterra

Aviat finalitzarem el primer Nivell 1 que estem impartint. Ho estem passant molt bé i aprenem molt sobre les flors de Bach

Ara us volem anunciar que per aquelles persones que no els anava bé l’horari i hi estaven interessades, i per altres que ara en descobreixin la possibilitat, n’hem programat un de nou.

El proper Nivell 1 començarà el 26 d’abril, dilluns de 9 a 11h. Tindrà una durada de 20h a raó de 2h setmanals. I, donada la situació sanitària, s’impartirà de forma virtual.

Si hi estàs interessada/t, no dubtis a contactar amb nosaltres via web del Centre d’Assessorament o bé via whatsapp al 680629198.

España

TERÀPIA FLORAL DE BACH ACREDITADA AL CENTRE D’ASSESSORAMENT

Benvolgudes/ts, una bona notícia al Centre d’Assessorament.

Les persones que ens coneixeu, sabeu que entre diferents eines per tenir cura de vosaltres i les vostres famílies, sempre ha estat present la Teràpia Floral de Bach, mitjançant la qual us hem acompanyat en diferents moments i situacions vitals de salut i malaltia.

El Dr. Edward Bach, va considerar el seu sistema floral des d’una perspectiva “Heal Thyself”, cura’t tu mateix. Per això, sempre que hem estat en consulta amb vosaltres, hem compartit el significat de les flors i hem consensuat la fórmula més adient d’acord i per a cada cas.

Ara fem un pas més, oferir-vos poder cursar amb nosaltres el Nivell 1 i Nivell 2 de la Teràpia Floral de Bach de forma acreditada pel Bach Centre d’Anglaterra, amb la finalitat de que pugueu conèixer encara millor les flors i com ens poden ajudar. I de que adquiriu major autonomia si voleu utilitzar-les per l’autocura i amb la vostra família.

Començarem un primer Nivell 1, acreditat, el proper 16 de març, en horari de 15 a 17h. De caràcter semipresencial en funció de la situació sanitària del moment i del que acordem amb el grup participant.

Si hi estàs interessada/t, no dubtis a contactar amb nosaltres a través de la web del Centre d’Assessorament.

També ens pots veure a la publicitat oficial del Bach Centre

T’hi apuntes? 

 

L’estiu ja és aquí!

Sí, l’estiu ja és aquí, després d’una primavera estranya, diferent, en la que un virus ens ha canviat una mica la vida i ens ha fet reflexionar molt.

Ara cal quedar-nos amb tot allò bo que hem après, de ben segur hi haurà força coses. I anar curant els dols de tot allò que hàgim pogut perdre. En especial, les persones que ja no hi son però sí, i fortament, en el record de cada dia.

Des del Centre d’Assessorament, us volem dir que no marxem. A l’estiu també hi serem amb més o menys presència però sempre disponibles al vostre costat.

Recordeu, que a rel del confinament, ha quedat instituïda la visita virtual per a qui ho prefereixi en un moment donat i per a serveis en que això sigui possible.

I, com sempre, us seguirem atenent presencialment i us acompanyarem a fer SALUT  durant aquest proper trimestre en que potser fareu vacances però us caldrà consultar o fer visita.

Moltes gràcies a tothom i fins ben aviat.

 

 

Som aquí, hem estat, i us seguim acompanyant a fer SALUT!

Benvolgudes/ts amigues/cs del Centre d’Assessorament,

i també qui encara no ens coneix

 

Durant temps ens hem comunicat amb vosaltres més via Facebook ( @centredassessorament ), Twitter (@CAssessorament ) i per altres mitjans. Ara ens agradaria retornar al blog de forma pausada i senzilla, com ens agrada a nosaltres.

Son temps estranys, diferents, sobretot molt diferents per a cada persona. Aquests temps de Covid-19, no han afectat de la mateixa manera a tothom.

A algunes persones els ha trastornat la salut, a d’altres, les relacions personals, algunes han patit pèrdues de maneres molt difícils d’elaborar. Hi ha qui ha perdut la feina, d’altres pateixen d’un ERTO incert, en canvi, hi ha qui ha trobat escletxes de noves possibilitats de negoci. I, qui sí s’ha hagut de superar molt han estat totes aquelles persones imprescindibles perquè res no s’aturés i, molt en especial, les persones que han tingut cura de nosaltres, les/els professionals de la salut.

Des del Centre d’Assessorament , no vàrem prendre l’opció d’omplir les xarxes de notícies i, encara menys d’opinions, referents a el que s’ha definit arreu com a pandèmia. Sabíem que tothom n’aniria ple. Sabeu, que qui ho ha necessitat ha contactat amb nosaltres i ha pogut resoldre dubtes sobre la seva salut i de la seva família, o bé sobre mesures a prendre o per aclarir tot allò que corria per xarxes diverses, que ha estat molt, divers, i sovint confós. Durant el confinament us hem acompanyat quan ho heu sol·licitat.

Ara escrivim de nou tot desitjant que vosaltres, família, amistats i gent propera, estigueu el millor possible dins les circumstàncies. També desitgem que les vostres feines segueixin saludables.

Ja sabeu que som aquí per acompanyar-vos a fer salut i tenir cura de vosaltres i dels vostres infants i adolescents. Des del 4 de maig, quan així ho va disposar el Govern, hem tornat a rebre les vostres visites presencials amb les mesures adients de protecció i prevenció.

Durant el confinament, els serveis del Centre que era possible realitzar-los de forma virtual han tingut continuïtat, la majoria de forma altruista com us mereixíeu en una situació tant complexa.

Ara a rel de l’experiència satisfactòria, hem considerat que la modalitat virtual d’atenció formarà part, a partir d’ara, de la nostra cartera de serveis sempre que sigui possible i així ho desitgeu. Una consulta de teràpia floral, una sessió amb la psicòloga, uns consells de salut i prevenció amb la infermera, qualsevol dubte referent a la salut dels vostres infants amb la infermera pediàtrica, o si sou gestants amb la llevadora, fins i tot una formació sobre diferents continguts i alguns consells quan cal atenció de fisioterapia.

Esperem retrobar-nos ben aviat de forma presencial o virtual, per seguir treballant juntes/nts per fer salut individual i comunitària. I ens agradaria molt que ens recomaneu a qui considereu que pot estar interessada/t en els nostres serveis.

Si voleu podeu contactar amb nosaltres via mail. O bé també trobareu els nostres mòbils a la banda baixa de la web.

Cuidem-nos, cuideu-vos, cuidem-nos mútuament!

“N’Ousmane, el pagès, i en Nyam” viatgen a Madagascar!

“N’Ousmane, el pagès, i en Nyam” viatgen a Madagascar!

Amb intenció solidària, el conte  “N’Ousmane, el pagès, i en Nyam” de Montserrat Bayego i Salvador, emprèn un viatge emocionant cap a Madagascar.

El conte, il·lustrat per Ana Pulido Castro i traduït per Annick De Commarmond i Maria Mercè Asensi Segura , ha estat editat en una versió en Francès.

Cedida l’obra per autora i il·lustradora i els drets de l’editor català, aquesta edició es ben especial, doncs el resultat íntegre de la venda es donarà per als infants de l’orfenat d’Akany Avoko d’Ambohidratrimo.

Bona sort a N’Ousmane i en Nyam en la seva gesta per ajudar als nens i nenes d’Akany Avoko d’Ambohidratrimo!

“Ousmane, le Paysan, et Igname”, a les llibreries de Madagascar.

I tornem a ser al mes de GENER!

A punt de que passin els Reis i ja estarem oblidant les festes. Desitgem que hagin estat uns dies agradables i tranquils en la millor companyia que hageu triat.

Encarem un nou any amb esperança de fer-lo millor que l’anterior. Diem bé. No diem de que sigui millor, no. Diem de fer-lo millor, perquè depèn sobretot de nosaltres que així sigui.

La majoria fa propòsits del que voldrà fer i del que desitja no tornar a fer. Quan a la família hi ha nens i nenes, es desitja que segueixin creixent amb la major Salut i Felicitat possibles.

Al Centre d’Assessorament ens agradarà seguir-vos acompanyant en totes les vostres fites de Salut i per això recuperem algunes idees que us presentàvem quan va acabar l’estiu i n’incorporem algunes de noves:

  • Voleu revisar l’alimentació?
  • Us agradaria venir a fer exercici saludable?
  • Necessiteu un bon massatge? O us cal rehabilitar quelcom?
  • Voleu parlar del desenvolupament dels vostres fills i filles i fer alguna sessió d’estimulació infantil o aprendre a fer-los massatge per promocionar la Salut?
  • Esteu portant a terme deslletament i cal parlar d’introduir aliments nous i com fer-ho?
  • Algun canvi important en la vostra família us té preocupades/ts i us cal un suport emocional?
  • Canvi de feina?
  • Noves relacions?
  • Dubtes en el procés d’una malaltia?
  • Us cal acompanyament al dol per una pèrdua recent?
  • …….

També us volem informar que hem decidit allargar la proposta de la tardor per acostar la Reflexoteràpia a tothom qui la vulgui experimentar. Aquí sota trobareu enllaç a la informació.

Per acabar, el Centre d’Assessorament, la Neus i la Montserrat, us volem desitjar un Any 2018 durant el qual sapiguem aprofitar bé totes les oportunitats que se’ns brindaran. Esperança i a treballar de valent per fer un any millor!

A la tardor l’organisme es remou i es prepara per l’hivern en que baixa el ritme metabòlic

Al Desembre: fred, regals i SALUT!

Ja som al Desembre, un mes especial amb fred i moltes festes.  Resultat d'imatges de floc de neu

Per alguns/nes, sobretot els infants, amb petites vacances per poder reposar i jugar i, sobretot, estar amb la família.

Un mes en que recordem amigues/cs amb qui fa temps no ens veiem i potser quedem i ens posem al dia de tot plegat. Un mes ple de dinars i sopars que en diem de “Nadal”. Un mes que dóna fi a l’any en curs i repassem i reflexionem tot el que ha succeït i tot el que hem protagonitzat.

Després, comença el nou any i arriben els Reis que porten alguns regals, però també ganes de pensar nous projectes i il·lusió per construir el nou període. I, amb més o menys empenta, reprenem el cicle.

Aquests moments de l’any en que sembla que tot s’atura però i alhora tothom fa mil coses, son períodes molt importants per les persones, en general. Serveixen per reordenar relacions, calaixos i idees. I recomençar tot el que calgui.

Sovint ens agrada oferir regals a qui més estimem o a qui volem agrair alguna cosa. De vegades demanem al Tió, al Pare Nadal i/o als Reis que se n’ocupin. Al Centre d’Assessorament som amigues de tots 5, hi estem en contacte quan arriben aquestes dates i els ajudem a portar “Regals de Salut” per a les persones.Resultat d'imatges de regals de nadal

No dubteu a contactar amb nosaltres si voleu que algú rebi algun d’aquests “Regals de Salut” de part vostra.

Enguany, no només us podem oferir aquests “Regals de Salut” per rebre diferents tipus de servei al Centre d’Assessorament, també teniu a la vostra disposició el conte de la Montserrat, “N’Ousmane, el pagès, i en Nyam” per si voleu que algun nen o nena i la seva família el puguin gaudir.

Restem a la vostra disposició per facilitar-vos qualsevol encàrrec per aquestes festes. No dubteu a contactar amb nosaltres al Centre d’Assessorament al 933465713, o bé directament amb la Montserrat 680629198. Moltes gràcies!

Bones festes, tancament i inici d’any i que els nous temps us siguin propicis.

A la tardor l’organisme es remou i es prepara per l’hivern en que baixa el ritme metabòlic

Així és, a la tardor l’organisme es mobilitza de diferents maneres, posa en marxa els seus sistemes de depuració (encara que no tant com a la primavera), i es prepara per l’hivern, estació en que tot baixa el seu ritme, també el nostre metabolisme.

Una bona manera de recolzar l’autoneteja dels nostres sistemes orgànics, és estimular mitjançant la reflexoteràpia a través dels peus i/o altres zones reflexes del cos.

Has provat mai aquesta teràpia? Al Centre d’Assessorament, t’oferim condicions especials durant els propers dos mesos, novembre i desembre, perquè la puguis experimentar.

Potser alguna vegada t’han explicat que és dolorosa o desagradable. En realitat no és pas així. Una tècnica ben aplicada produeix només sensacions agradables a la pressió de les zones reflexes i, a nivell general, facilita un bon estat de relaxació.

És una teràpia adequada per a tota la família, grans i petits.

T’animes? contacta amb nosaltres i  trobarem data per la teva sessió (933465713)

Tornada de vacances, bons propòsits, nous projectes.

Hola tothom!

Desitgem que les vacances hagin servit per reposar, gaudir, reflexionar, projectar, fer exercici, nous descobriments,…….

Ara toca tornar al circuit. Nenes i Nens a l’escola, alguns/es fent un canvi perquè us heu fet grans. Joves que començaran estudis per forjar-se un futur. Mares i Pares a les vostres tasques que en pocs dies us faran anar altra vegada a ritme, Avis, Àvies, Amics/gues, Tothom,…….

Al Centre d’Assessorament seguim, com sempre, al vostre servei:

  • Voleu revisar l’alimentació?
  • Us agradaria venir a fer exercici saludable?
  • Necessiteu un bon massatge? O us cal rehabilitar quelcom?
  • Voleu parlar de prevenció pels vostres infants de cara a l’hivern?
  • Aniran per primer cop a l’escola i penseu en l’adaptació?
  • Esteu portant a terme deslletament i cal parlar d’introduir aliments nous i com fer-ho?
  • Algun canvi important en la vostra família us té preocupades/ts i us cal un suport emocional?
  • Canvi de feina?
  • Noves relacions?
  • Dubtes en el procés d’una malaltia?
  • …….

Restem a la vostra disposició per aquests i molts altres serveis. Sempre, per acompanyar-vos a fer salut.

Us esperem al Centre d’Assessorament per portar a terme la millor promoció de salut, per prevenir qualsevol contingència i per acompanyar-vos en qualsevol procés de manca de salut.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

 

 

Un conte per llegir i treballar aquest estiu

Aquí us presentem un conte per llegir i treballar aquest estiu amb les vostres filles i els vostres fills:

Un conte simpàtic, per entretenir.  I alhora molt profund, per reflexionar i poder treballar amb nenes i nens temàtiques diverses.

Tot llegint-lo, descobrireu paraules de colors que us cridaran l’atenció.

Al final del conte trobareu una “Guia didàctica” on, de manera ordenada i a partir de les paraules acolorides, se us proposaran diferents preguntes per dialogar sobre: Emocions, Qualitats i Valors, Aliments i Vegetals de l’hort, Migracions i Llegendes.

Aquest conte no només serà útil per llegir-lo i treballar-lo en família, dóna moltes possibilitats a mestres, infermeres pediàtriques i escolars, psicòlogues/gs, pedagogues/gs,…….

Desitgem que us agradi la proposta. Si voleu conèixer N’Ousmane, el pagès, i en Nyam, ho podeu fer al Centre d’Assessorament sense compromís.

Bona lectura, bones reflexions amb en Nyam!

Renovant la web del Centre d’Assessorament

Hola amigues/cs, clientes/ts, famílies.

En primer lloc, esperem que esteu gaudint d’unes immillorables vacances i que la calor d’enguany no us pesi gaire.

En segon lloc, dir-vos que estem millorant la web. Per això, durant un temps, potser hi haurà alguna incidència al respecte. Us agrairem molt que qualsevol cosa que detecteu, així com qualsevol suggeriment, utilitzeu el contacte per assabentar-nos i hi posarem remei tant aviat com sigui possible.

D’altra banda, recordar que si necessiteu contactar amb nosaltres, ho podeu fer encara que siguin vacances.

Al Centre d’Assessorament, la Infermera sempre hi és!

Comença un nou curs al Centre d’Assessorament

Sí, comença un nou curs!!! ho considerem així perquè anem com les famílies, marcant la pauta les vacances escolars.

Al Centre d’Assessorament, durant l’estiu, no hem tancat del tot, ens hem vist amb algunes/ns de vosaltres. Però la majoria heu fet l’estiu.

Si heu fet vacances, desitgem hagin estat les millors. Si no, aviat les podreu gaudir.

Dilluns vinent recomencen les activitats de grup: l’Exercici Saludable els dilluns i el grup Grans els dimarts. Queden places lliures per si algú s’hi vol afegir.

Us esperem també per seguir converses que vàrem deixar al juliol, per repassar pautes saludables, per instaurar mesures de prevenció per l’hivern que s’acosta, per buscar unes flors de Bach que facilitin la tornada a les activitats habituals, per rebre algun tractament manual, per parlar de l’alimentació saludable, de com es desenvolupen els vostres infants i adolescents,…….us esperem per tot el que us calgui i us puguem fer servei.

I us esperem ja amb la nova font d’aigua fresca i les infusions per si en voleu mentre espereu o durant la visita.

I alguna senzilla sorpresa més.

Com veieu, volem que la celebració del 25è Aniversari del Centre d’Assessorament es perllongui al llarg del curs 2016-17. Ens ajudareu amb els vostres suggeriments?

Ah! i us volem demanar alguna cosa: qui tingui activitat al facebook i ho consideri oportú, que escrigui alguna cosa a la pàgina. un m’agrada, un comentari, una puntuació dels nostres serveis, una recomanació, compartir els posts, donar-nos a conèixer a amigues/cs,…n’estarem molt agraïdes.

Feliç i saludable retorn a les vostres activitats!!!

 

El Centre d’Assessorament es renova per vosaltres

Benvolgudes/ts amigues/cs del Centre d’Assessorament.

S’acaba el mes de juliol, s’ha acabat el curs, és hora de desitjar-vos molt bon estiu i un feliç retorn després de vacances…….

Però enguany, abans d’aquestes merescudes vacances, també us volem explicar una cosa.

Fa un temps ja que el Centre d’Assessorament va fer 25 anys.

25 anys!!! gràcies a totes i tots vosaltres, petits i grans.

El Centre segueix existint, després de 25 anys, perquè heu confiat i seguiu confiant en els serveis que us oferim amb molta estima.

En el seu moment no vàrem celebrar res, tot i que abans havíem celebrat els 5, els 10,…….recordeu els 15??? quan vàrem fer el darrer trasllat i va haver jornada de portes obertes? Com ho podíem celebrar aquesta vegada? els 25?

Finalment, la decisió va ser de fer alguna millora per vosaltres, per tothom, perquè quan vingueu us hi seguiu trobant com a casa.

Primer vàrem posar WIFI per si heu d’esperar. Després vàrem posar un sofà de mil colors…….i ja ningú seu a les cadires!

IMG-20160308-WA0000_sofa_abanspint

 

Un dia vàrem decidir que calia millorar l’estat de les parets i va començar la sessió de pintura. Colors alegres, energètics en alguns llocs, relaxants en d’altres…….quan vingueu no ho coneixereu!

Però només ensenyarem una petita mostra. Encara falten detalls.

20160612_173052

 

I no hem acabat. Esperem, quan torneu al setembre, poder-vos oferir una font d’aigua fresca. I també calenta. I capses d’infusions perquè us relaxeu i gaudiu mentre espereu la nostra atenció.

Ah!!! i estigueu alerta! no fos cas que hi hagi alguna sorpresa més.

Us esperem, passat l’estiu, al vostre Centre d’Assessorament.

Exercici Saludable al Centre d’Assessorament

Si has estat atrafegada/t tot el curs, pensant que voldries fer exercici i no has pogut……..i encara no marxes de vacances…….

Al Centre  d’Assessorament et proposem que vinguis a fer Exercici Saludable.

Ens trobem els dilluns i els dijous de 19 a 20h, durant el mes de Juliol i Setembre.

L’activitat tindrà després continuïtat en dia i horari a determinar.

Pots triar una o dues sessions a la setmana. Preu especial per parelles.

Vina a provar una sessió sense cap compromís!!! T’hi esperem per fer SALUT.

S’acaben les vacances!!!…..els nostres millors desitjos pel curs que comença.

Benvolgudes/ts amigues i amics del Centre d’Assessorament.

Desitgem hàgiu tingut les millors vacances possibles i tornat tota la família ben saludable.

Nosaltres no varem marxar del tot. Amb algú/a de vosaltres hem fet feina durant l’estiu. Però totes i tots hem descansat tot el que hem pogut.

Ara arriba aquell moment dels propòsits, l’esforç per renovar il·lusions, fer noves coses o potser fer-les diferents……..

Realment, mereix la pena aturar-se una estona també a pensar:… i per la meva SALUT i la de la meva família què puc fer???

Tenim algunes propostes:

  • Nou grup d’exercici saludable, els dilluns de 19 a 20h. T’hi apuntes? Comencem el proper dilluns 7 de setembre.
  • Trobades per parlar com ha anat l’estiu a les nenes i nens de la família i preparar el curs pensant en l’alimentació, aquells moments en que potser es posaran malaltes/ts, o bé quan les emocions desborden i costa comprendre i prendre decisions per poder-les/los ajudar.
  • Acompanyament amb Teràpia Floral per tota la família. Un estat emocional de comfort facilita la vida, la salut i el desenvolupament personal en general.
  • I si teniu algun dolor corporal, us molesten les articulacions, ha aparegut alguna contractura o us cal alguna rehabilitació. Al Centre trobareu la millor fisioteràpia naturista.

Al nostre web veureu el que us podem oferir per FER SALUT!!!

Si no trobeu el que cerqueu, parlem!!! potser també us hi podrem ajudar.

I, si voleu, ens podeu seguir al FACEBOOK  i compartir amb  amigues/cs tot allò que considereu interessant.

I al TWITTER i fer tots els RTs que vulgueu.

Contacta amb nosaltres. Moltes gràcies, som al vostre servei!!!

 

“Novembres i Desembres Saludables”

Al Centre d’Assessorament volem seguir oferint petites solucions saludables més a l’abast de tothom i al llarg de tot l’any. Així hem arribat als darrers dos mesos de l’any i les nostres propostes son les següents:

Per un “Novembre Saludable” proposem:

  • Que sigui el mes de la Reflexoteràpia. Els tractaments reflexes tindran un 20% de descompte sobre el preu habitual durant el mes de novembre. Aprofita els beneficis d’aquesta teràpia i fes-ne una experiència saludable.
  • I en farem el comiat oferint una trobada per conèixer les zones reflexes de les mans per fer autoteràpia el dilluns 24 de novembre a les 19:15h. (Preu d’aquesta sessió 7 Euros).

Durant el “Desembre Saludable” proposem:

  • Com que s’acosten les festes, moments molt emocionals, familiars, no sempre a gust de tothom, final de trimestre, d’any, temps de propòsits, etcs. Oferirem les visites per Teràpia Floral de Bach amb el 20% de descompte sobre el preu habitual.
  • I per tancar la temàtica, el dilluns 22 de desembre a les 19:15h ens trobarem per parlar del setè grup del sistema floral del Dr. Bach, aquell que més té a veure amb les relacions humanes. (Preu d’aquesta sessió 7 Euros).
  • I com que el desembre és temps d’intercanviar obsequis i fer també carta als Reis, al Pare Nadal i cagar el tió, us recordem que podem preparar “Vals Regal” per oferir tractaments saludables a familiars, amics/gues o per autoregalar-se.

No deixeu passar aquestes oportunitats. Segur que alguna us serà útil i us vindrà de gust.

Us esperem al Centre d’Assessorament. Per més informació i inscripcions:

Montserrat 680629198 i montserrat@centreassessorament.cat

Telèfon del Centre 933465713

Suggeriments Setmana Natural COIB 2014

Fa dies que estem anunciant al facebook i al twitter del CENTRE D’ASSESSORAMENT la SETMANA NATURAL que organitza el COIB del 17 al 20 de novembre.

Setmana plena de propostes saludables dirigides al col·lectiu infermer i també a tota la comunitat.

Avui us volem destacar algunes de les activitats que us poden resultar d’interès:

  • Dilluns 17h “Taller d’algues” a càrrec de Josefina Llargués.
  • Dilluns 18h “La farmaciola homeopàtica” a càrrec de Julio Cubilla.
  • Dimecres 11h “Nutrició conscient” a càrrec d’Eva Sánchez.

Aquestes només son algunes de les 13 conferències, 10 tallers, fira, espai per rebre breus tractaments i moltes més coses saludables interessants.

T’hi apuntes???

Ja son aquí: “SETEMBRES I OCTUBRES SALUDABLES”

Benvolgudes/ts, la majoria haureu tornat de vacances i a les cases on hi ha criatures les motxilles ja deuen estar ben preparades per dilluns 15.

Torna la feina i també totes les rutines. I moltes i molts de nosaltres amb nous i bons propòsits per aquest nou curs.

Des del Centre d’Assessorament seguim amb les propostes saludables, “SETEMBRES I OCTUBRES”, per seguir fent salut amb tothom!!!

US PROPOSEM:

  • Seguir parlant d’emocions. Aquesta vegada una sola sessió on ens preguntarem i respondrem: “Com em pot ajudar la teràpia floral?: un pas breu per les 38 possibilitats que aporta el sistema floral de Bach”.
  • Portes obertes per qui desitgi provar l’exercici saludable que oferim en el Centre d’Assessorament els dilluns a la tarda i els dimarts al matí. Durant el setembre i octubre per una sessió de prova gratuïta.
  • VALS: NADÓ, ANIVERSARI, Vals REGAL per qualsevol ocasió en que voleu regalar Salut!!!
  • Durant la segona quinzena de Setembre les visites per parlar d’Alimentació saludable s’ofereixen amb un 25% de descompte. Aprofita-ho!!!.
  • I aneu-vos preparant per més novetats els propers mesos.  Volem comptar però amb els vostres suggeriments. No dubteu a enviar-los via facebook, whatsapp, mail,…….i mirarem d’atendre’ls en les activitats i serveis que oferim.

Si esteu interessats/des en alguna activitat d’aquests “SETEMBRES I OCTUBRES SALUDABLES” contacteu amb la Montserrat:

  • Telèfon del centre amb contestador: 933465713
  • Telèfon mòbil amb whatsapp: 680629198
  • Via mail: montserrat@centreassessorament.cat
  • Via contacte web del centre: www.centreassessorament.cat

Aprofitant aquests “SETEMBRES I OCTUBRES SALUDABLES” que us ofereix el Centre d’Assessorament fareu SALUT!!!